Gregory

About This Project

Al van kleins af aan heeft hij een droom, en dat is groot worden met muziek maken. Hij schreef zijn gevoelens op op papier en later zocht hij beats op het internet, hierop ging hij zijn teksten rappen en ontdekte talent. Hij begon op zijn 10e met rappen en toen hij 12 was bracht hij zijn eerste track uit genaamd “kom dichterbij” met Jamiro (Rapper, zanger). Greg kreeg contact met Nino (bekend van black label music) en mocht tracks bij hem in de studio opnemen. Greg heeft 2 keer mee gedaan met de wedstrijd D-Town rap riots, waarvan hij in 2017 2e werd in de voorrondes.

Op zijn verjaardag kreeg hij een video van Rico (bekend van Opgezwolle) of hij zich wou aansluiten bij de fakkelteit. Bij de Fakkelteit heeft hij zich verder ontwikkeld. Hij maakt veel muziek met Larose (Zangeres) en samen met haar hebben zij de plan om jongeren te inspireren met de tracks. Waarvan 1 track genaamd “Keuzes” waarmee hij de 2e prijs van Kunstbende won in 2018.

De meeste tracks worden gemaakt op de beats van Hidde Zee. Greg wil zich steeds meer ontwikkelen en hoopt dat heel nederland zijn muziek gaat horen.

Category

Rapper