Releases

MOTION

Het eerste wapenfeit van NEW Deventer Collective. Het album Motion. 20 NEW Deventer Collective artiesten hebben 3 maanden samen gewerkt aan 1 plaat en daar is Motion uit ontstaan

Obey - Jazz

Toen ik Assan Sillah in 2014 leerde kennen in Gambia, vertelde hij mij dat zijn grootste droom was om op een dag naar Europa te komen. Helaas heeft hij geprobeerd om deze droom op illegale wijze te realiseren, en is hij nooit aangekomen. Door deze gebeurtenis ben ik steeds meer gaan beseffen hoe goed ik het heb hier in Nederland, en besloot ik de studio in te gaan om hierover een track te maken

Twisla - gone

Robin Borgmann aka Twisla brengt zijn EP Gone uit deze EP bevat gastbijdrages van Chey, Omar Seckar, Nadia Peeters en AlphatheFirst TheFirst.

Twolame - Lovers

Merle & Mark zijn samen Twolame. Lovers is hun debut EP. Op deze ep beschrijven zij alle facetten rondom Liefde en alles wat daar nou bij komt kijken.

Stef Tijhaar - Day One

Stef Tijhaar brengt Day One uit! De singer songwriter neemt je mee op deze EP op een soort date. Maar deze date is niet persee met jou maar meer een date als in het proeven aan de muziekwereld en wat dit nou is. En waarom je dit nou zou willen.

Jasper Menace - Stone City EP

Stone City is de debut EP van Jasper Menace deze rapper uit steenderen rapt over het leven in de grootste zin van het woord. En ook zeker wat het leven voor hem inhoud.