Releases

Bastian Benjamin - Seul

fr>nl

seul (m) alleen ; eenzaam 

Deze EP heb ik gemaakt in mijn tussenjaar en is daarom ook een soort terugblik op afgelopen jaar. Mijn EP gaat over verschillende personen die alleen in hun eigen gedachten zijn en te maken krijgen met keuzes en sterke ervaringen. Dit zijn dingen die ik zelf ook heb gehad in het afgelopen jaar. De EP bestaat uit 5 tracks en ik ben blij dat ik ze met jullie mag delen!”

OBEY - Holidays

De zomerhit van 2018!

Jari & Marie - Homesick

“Onze EP is ontstaan uit verschillende verhalen en ideeën.

De EP begint met een cover, ANNIE, van een ander duo, waar wij veel inspiratie uit hebben gehaald. Met de soort gelijke muziek die zij maken, zijn zij de start van onze EP. Hierna volgt een nummer dat wij samen hebben geschreven, de Single. HOME is een uiting van het plezier dat wij samen beleven in muziek.
Voor de laatste twee nummers op de EP hebben we besloten om individueel een nummer te schrijven. Het derde nummer is MARY-ANN, geschreven door Jari.
Het laatste nummer op de EP is SIMPLE, geschreven door Marie.
Met heel veel trotst presenteren wij onze allereerste EP! 

Chey - Queen of Hearts

Spelletjes spelen hoort bij het leven en vooral bij de liefde. Of je nu hebt gespeeld en bent bespeeld, deze tracks/EP is voor iedereen. Geschreven met liefde en vanuit eigen ervaring, voor iedere player, winner of loser en iedereen die het even nodig heeft. You’re invited to play along.

Obey - Jazz

Toen ik Assan Sillah in 2014 leerde kennen in Gambia, vertelde hij mij dat zijn grootste droom was om op een dag naar Europa te komen. Helaas heeft hij geprobeerd om deze droom op illegale wijze te realiseren, en is hij nooit aangekomen. Door deze gebeurtenis ben ik steeds meer gaan beseffen hoe goed ik het heb hier in Nederland, en besloot ik de studio in te gaan om hierover een track te maken

Stef Tijhaar - Day One

Stef Tijhaar brengt Day One uit! De singer songwriter neemt je mee op deze EP op een soort date. Maar deze date is niet persee met jou maar meer een date als in het proeven aan de muziekwereld en wat dit nou is. En waarom je dit nou zou willen.

Twisla - gone

Robin Borgmann aka Twisla brengt zijn EP Gone uit deze EP bevat gastbijdrages van Chey, Omar Seckar, Nadia Peeters en AlphatheFirst TheFirst.

MOTION

Het eerste wapenfeit van NEW Deventer Collective. Het album Motion. 20 NEW Deventer Collective artiesten hebben 3 maanden samen gewerkt aan 1 plaat en daar is Motion uit ontstaan

Twolame - Lovers

Merle & Mark zijn samen Twolame. Lovers is hun debut EP. Op deze ep beschrijven zij alle facetten rondom Liefde en alles wat daar nou bij komt kijken.

Jasper Menace - Stone City EP

Stone City is de debut EP van Jasper Menace deze rapper uit steenderen rapt over het leven in de grootste zin van het woord. En ook zeker wat het leven voor hem inhoud.